February 9

  


Ingrediente:

  • 4  l apa
  • 2 oase vita
  • 1 dovlecel mic fara coaja
  • 2 rosii mari
  • 1 ardei gras mare
  • 1 morcov mare
  • 1 bucata mica telina 
  • 1 ceapa intreaga
  • Sare, piper
  • Frunze patrunjel, frunze leustean
  • Zeama de lamaie

Mod de preparare 

 Se pun oasele la fiert si se indeparteaza spuma. Se adauga morcovul, telina maruntite si ceapa intreaga (se indeparteaza cand ciorba este gata). Se lasa la fier la foc mic timp de o ora dupa care se adauga dovlecelul, ardeiul si rosiile. Separat de pregatesc perisoarele din 250 carne tocata, un ou, sare, piper, boia, patrunjel +/- 1 lingura pesmet. Se adauga perisoarele si se lasa la fiert pana acestea se ridica la suprafata. Se adauga sarea, piperul, zeama de lamaie sau otet si frunzele. Se serveste dupa minim 10 min dupa ce s a stins focul.